Márkák
 

Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akció! Ne maradj le!

Akciós ajánlat!
298.000 Ft 110.000 Ft

Miralago M137 futópad

- Miralago M137 futópad -

 

Elektromos, digitális, pulzusmérővel (12km/h-ig )1,0 HP, összecsukható, állítható dőlésszög, szőnyegméret: 1120mm x 325 mm.

 

tovább a termékhez...

 

Terem berendezések– A láb edzése

Sokan a guggolásra esküsznek, ha a láb edzése kerül szóba, azonban ezen tevékenység felügyelet nélküli gyakorlása sok esetben a derék túlzott terhelését okozhatja. A lábbal használható gépek számos előnnyel rendelkeznek és használatuk is sokrétű.

 

Leginkább cégek számára ajánlott a beszerzésük, konditerembe építésük, mert az ülő munka során a láb alig van használva. A lábgépek által alkalmazottai folyamatosan edzhetik a kevésbé használt izmaikat, így tartva meg fittségüket, egészségüket.

 

A lábkitoló gépek használatuk során kevésbé terhelik le a derekat, valamint jelentős súlymennyiséggel is elláthatjuk, igény szerint. Az egész lábat megmozgatja a combizmoktól a vádliig.

 

A lábnyújtást és lábhajlítást már egyetlen gépen is gyakorolhatjuk, hiszen kétfunkciósra tervezték. Ülve és hason fekve használhatjuk attól függően, hogy lábunk mely izomcsoportját szeretnénk edzeni.

 

A vádli gépek többfélék lehetnek. Az alsó és felső vádli izmok megdolgoztatására külön gépek állnak rendelkezésre. Lényegük, hogy a súlyokat a vállunkkal vagy a térdünkkel függőleges irányba mozgatjuk, így érve el a szálkás vádlit.

 

Ha az Ön cégének lábgépre vagy egyéb kondi gépekre van szüksége, keressen minket bizalommal!