Márkák
 

Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akció! Ne maradj le!

Akciós ajánlat!
298.000 Ft 110.000 Ft

Miralago M137 futópad

- Miralago M137 futópad -

 

Elektromos, digitális, pulzusmérővel (12km/h-ig )1,0 HP, összecsukható, állítható dőlésszög, szőnyegméret: 1120mm x 325 mm.

 

tovább a termékhez...

 

Otthoni kondigép

A konditermi berendezések vásárlása természetesen nemcsak a leendő konditermi üzletvezetők kiváltsága. Amennyiben preferálja az otthoni testedzést, nincs a lakóhelyéhez közel az igényeinek megfelelő edzőterem, vagy a már meglévő edzés programját szeretné otthoni plusz gyakorlatokkal kiegészíteni, úgy érdemes lehet egy otthoni kondigépbe beinvesztálni.

 

Attól függően, milyen eredményt szeretne a sportolással elérni, széles választékból válogathat webáruházunkban. Ha elsődlegesen fogyni, formálódni szeretne, és nincs egy kifejezett izomcsoport, amit erősítene, úgy a legkézenfekvőbb választás egy cardio mozgást végeztető otthoni kondigép, például futópad, ellipszis gép, szobakerékpár. Helyezze a gépet televíziója elé, így egyszerre edz és szórakozik! Nem kell többé kedvenc sorozatáról lemondania az egészséges életmód javára!

 

Ha pedig elsősorban izomépítés, sportos testalkat kialakítása a cél, úgy egy multifunkciós edzőgépet érdemes választani. Az ilyen gépek alapját általában egy pad képezi, erre erősítik rá a súlyokat, és a súlyok mozgatásához szükséges rudakat, karokat. Mivel egy ilyen otthoni kondigépen többfajta izomcsoportot is lehet erősíteni (bicepsz, váll, hát, comb), így nem kell egy egész szobát teleraknia kondigépekkel. Miután megtalálta a helyet az új multifunkciós edzőgépének, úgy már helyváltoztatás szüksége nélkül, egy gépen végigzongorázhat egy teljes testedzést!