Márkák
 

Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akció! Ne maradj le!

Akciós ajánlat!
298.000 Ft 110.000 Ft

Miralago M137 futópad

- Miralago M137 futópad -

 

Elektromos, digitális, pulzusmérővel (12km/h-ig )1,0 HP, összecsukható, állítható dőlésszög, szőnyegméret: 1120mm x 325 mm.

 

tovább a termékhez...

 

Háttámlás fekvőkerékpárok

 

A háttámlás szobakerékpár alkalmas edzőtárs egy kellemes és ízületkímélő otthoni sportoláshoz. A színvonalas és modern edzésvezérlő kijelzőn minden fontos adat rendelkezésünkre áll. A nagy teherbírás , precíziós golyóscsapágyak, masszív erős szerkezetről tanúskodnak. Kemény edzés az otthon kényelmében. Válasszon háttámlás szobakerékpárjaink közül!

 

Milyen előnyökkel rendelkezik a háttámlás szobakerékpár?

 

Sokan ajánlják a háttámlás szobakerékpárt, melynek legnagyobb előnye, hogy olyan emberek is használhatják, akik szeretnek kerékpározni, de kiemelt figyelmet kell fordítaniuk gerincük védelmére. Ez a szobakerékpár a térd és a láb egyéb ízületeinek megterhelése nélkül nyújt kifogástalan kardio edzést. Ráadásul a széles ülőfelület lehetővé teszi a kényelmesebb használatot.

 

Akik nem terhelhetik a gerincüket, azok számára kiváló megoldást nyújt a háttámlás szobakerékpár. Optimális támasztékot nyújt a hátnak, amely ezáltal biztosítja a megfelelő testtartást. Így a gerinc és a hát ízületei sokkal kevésbé terhelődnek, mint a hagyományos szobakerékpárok használata során.

 

A háttámlás szobakerékpár használata során alkalmazott pozíció nem terheli túlzottan a szívet, és elősegíti a láb hatékonyabb vérkeringését. Így válik ez a berendezés egy kíméletes és hatásos kardio edző géppé.

 

Túlsúly esetén kimondottan ajánlott, hiszen nem terheli a csontokat és az ízületeket mozgás közben. Az ízületek épek maradhatnak fogyás és alakformálás közben.

 

Ha korszerű és minőségi edzőgépet keres, tekintse meg háttámlás szobakerékpár kínálatunkat!

Konditermi háttámlás fekvőkerékpárok
Konditermi háttámlás fekvőkerékpárok
Otthoni háttámlás fekvőkerékpárok
Otthoni háttámlás fekvőkerékpárok