Márkák
 

Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akció! Ne maradj le!

Akciós ajánlat!
298.000 Ft 110.000 Ft

Miralago M137 futópad

- Miralago M137 futópad -

 

Elektromos, digitális, pulzusmérővel (12km/h-ig )1,0 HP, összecsukható, állítható dőlésszög, szőnyegméret: 1120mm x 325 mm.

 

tovább a termékhez...

 

Futópadok

 

A futópados edzésnek sok előnye fedezhető fel, mint például a zsírégetés és az alakformálás Biztos lehet benne, hogy üzleteinkben a legjobb futópadokat találja meg ami kapható az európai piacon. Futópadok nyújthatják a tökéletes otthoni edzést a zsírégetéshez és a  jó szív-és érrendszeri edzésekhez. 

A futás jótékony hatásai

 

 

A rendszeres futás következtében edzettebbé, ellenállóbbá és kitartóbbá válunk. A kocogás és futás mozgásforma népszerűségének elsőrendű oka a praktikussága. Szinte semmiféle felszerelést nem igényel, csupán egy megfelelő futócipőt. Bárhol találhatunk olyan területet, ahol átmozgathatjuk magunkat egy fél-egyórás kocogással, futással.

Mégis, ha nem élünk futópálya közelében, a legalkalmasabb futóeszköz az otthoni futópad. Ennek segítségével egyenletes felszínen, sérülésmentesen, állítható, egységes tempóban végezhetjük az edzésformát. A teljesítményünk fokozatos javítására és ellenőrzésére is ez a legalkalmasabb kellék. Az időjárás viszontagságai sem gátolhatják meg edzésünket, ha az otthoni futópadot választjuk.

A rendszeres futással egy sor alkalmazkodási folyamat indul meg a szervezetben. Először a szív- és érrendszer alkalmazkodik, amely során a szív nagyobb erővel húzódik össze, ezáltal több vért pumpál a keringésbe, a szövetek több oxigénhez jutnak. Az állóképesség mellett anyagcsere, légzőszervi, hormonális és idegrendszeri változás is bekövetkezik. Emellett javul a stresszhelyzet-megoldó és monotónia tűrő képesség is.

 

A futásnál is fontos a mértékletesség, óvatosan emeljük a futás időtartamát, intenzitását! Ne hagyjuk ki a bemelegítést a levezetést és nyújtást!

Konditermi futópadok
Konditermi futópadok
Otthoni futópadok
Otthoni futópadok