Márkák
 

Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akció! Ne maradj le!

Akciós ajánlat!
298.000 Ft 110.000 Ft

Miralago M137 futópad

- Miralago M137 futópad -

 

Elektromos, digitális, pulzusmérővel (12km/h-ig )1,0 HP, összecsukható, állítható dőlésszög, szőnyegméret: 1120mm x 325 mm.

 

tovább a termékhez...

 

Evező gépek

Az evezés igazi férfimunka. Modern gépekkel ma már odahaza is végezhető. Amellett, hogy kiválóan alkalmasak kardióedzések végzésére, erősítik a felsőtestet és a lábakat is. Megmozgatják az egész testet, kímélik az izületeket. Válasszon evezőgépeink széles választékából!

 

Miért hasznos az evezőgép?

 

Manapság szinte minden konditerem elengedhetetlen kelléke az evezőgép. Ez a berendezés kiválóan segíti használóját az állóképesség növelésében, emellett a test számos izmát erősíti, edzi. Általuk kemény munkával, de hatékonyan érhető el a kívánt eredmény. Leginkább a férfiak kedvence, azonban egyre több hölgy is szívesen használja.

 

Az evezőgép legfőképpen a törzset és az egész felsőtestet erősíti, amelybe beletartozik a hát, a mellkas és a karok is. Emellett a láberősítéséhez is alkalmas, de nem ez az elsődleges cél a gép használata során. Az evezőgépek segítenek az izmok keményítésében, és testedzés során nő az elégetett kalóriák száma is. Gyorsítja az anyagcserét, így az edzett izmok csak a nekik kellő kalória mennyiséget emésztik fel.


Az evezőgép rendszeres használata hatékonyan oldja a stresszt, csökkenti a depresszió tüneteit. A mozgás által boldogsághormon szabadul fel, így leküzdve a hétköznapi idegességet és szorongást, és megőrizve a mentális egészséget.


Válogasson minőségi kínálatunkból otthonra vagy edzőtermébe!

Konditermi evezőgépek
Konditermi evezőgépek
Otthoni evezőgépek
Otthoni evezőgépek