Márkák
 

Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Akció! Ne maradj le!

Akciós ajánlat!
298.000 Ft 110.000 Ft

Miralago M137 futópad

- Miralago M137 futópad -

 

Elektromos, digitális, pulzusmérővel (12km/h-ig )1,0 HP, összecsukható, állítható dőlésszög, szőnyegméret: 1120mm x 325 mm.

 

tovább a termékhez...

 

Rólunk

A SPINNER SPORT Kereskedelmi Kft. mint a METÁL SPORT jogutódja már több mint 10 éve a magyar fitness piac egyik meghatározó tényezője. Cégünk sportszerek és fitness termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Évek óta fokozatosan és céltudatosan építettük ki külföldi partnereinkkel való együttműködésünket. Gyártói telephelyünk a Budapesttől 80 km-re fekvő Jobbágyiban található, a Hatvant Salgótarjánnal összekötő 21-es főút mellett. A csaknem 1000 m2-es üzemben otthon használatos sportszergyártás folyik. Gépeink korszerű technológiával készülnek. Lehetőség van egyéni tervezésű termékek kis darabszámban való legyártására is.


Saját gyártáson kívül az alábbi külföldi cégek kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el: 
HouseFit (Tajvan) - otthoni fitness gépek 
Miralago (Portugália) - otthoni és professzionális fitness gépek 
Trimline (USA) - professzionális fitness futópadok 
NessFit (Olaszország) - professzionális konditermi berendezések 
AIR MACHINE (Olaszország) - professzionális cardio- és légellenállásos izotonikus gépek

A Miralago portugál cég termékeit már több mint 13 éve forgalmazzuk Magyarországon. Kínálata idén teljesedett ki a termi gépek vonalán (futópad, lépcsőző, ergométer, síkerékpár, légellenállásos evező, stb.) Otthoni fitness gépek kategóriájában új színfoltként jelennek meg a Taiwanból származó HouseFit márkájú szobakerékpárok, elliptikus kerékpárok, valamint az elektromos futópadok, illetve komplett fitness termékek kínálata. Egyedi formájuk, színviláguk, kárpitozásuk minden igényt kielégít.  Az olasz NessFit egyfunkciós, izotónikus erőgépei teljes választékot kínálnak a professzionális kategóriában, divatos formában, egyedi kivitelezésben, minden izom megmozgatásával. Az amerikai TRIMLINE cég az egyik legnagyobb futópad gyártó a profi kategóriában. Magyarországon egyedülálló a futópadokra nyújtott garanciaideje: a motorra 10-30 év, az elektronikára 2 év. Az Air Machine cég a világon egyedülállóan légtechnikával működő egyfunkciós izótonikus gépeket gyárt a professziónális kategóriában. Az Air Machine, a NessFit és a TRIMLINE a legnívósabb szállodák és wellness központok közönségének az igényeit is kielégítik. Országszerte kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, több mint 40 viszonteladóval állunk kapcsolatban. Két budapesti bemutatótermünkben kiskereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Mivel az értékesített fitness termékeket, konditermi berendezéseket cégünk importálja, nagy gondot fordítunk arra, hogy a viszonteladói hálózatunkon keresztül eladott termékek szervízelését is cégünk végezze. Segítséget adunk professzionális fitness termek és konditermek megtervezéséhez, berendezéséhez. 

Nagyobb referenciák: 
Honvédelmi Minisztérium, Magyar Honvédség (rendszeres beszállítók vagyunk) 
Hotel Panoráma 
Hotel Fagus Sopron
Hotel Béke Hajduszoboszló
Napfény Wellness Központ Szeged
Hotel Gold Répce Bükk (Hunguest Hotel) 
Divex Budaőrs Rt. (rendszeres beszállítók vagyunk) 
Arnold Gold Sport(rendszeres beszállítók vagyunk) 
DIATRON Holding Kft. 
Tatai edzőtábor 
Hotel Spa Zalakaros 
Wellness Központ - Sopron 
Kondi terem - Győr 


Várjuk szíves érdeklődését és személyes megkeresését. 

Üdvözlettel: 
Tóth Dávid 
(ügyvezető igazgató) 

 

Cím:
2100, Gödöllő, Tátra u. 11.
Telefon/fax: +36 28 419 439
info@spinnersport.hu

Mobil:
+36 20 979 2438
+36 30 950 4272